All Girls Street Art Jam se vraća na Dorćol Platz od 18. do 20. juna ove godine sa novom temom: All Girls All Green.
Tokom tri dana festivala, posetioci će imati priliku da prate proces rada umetnica iz Bosne i Hercegovine, Francuske, Hrvatske, Republike Srpske i Srbije.

Pored svežeg murala u bašti Dorćol Platza, radovi umetnica biće predstavljeni i u okviru izložbe u galeriji O3zone na istoj adresi.
Umetnice će u nedelju razgovarati sa istoričarkom umetnosti Ljiljanom Radošević, gde će publika moći da čuje više o iskustvima i stavovima umetnica, ali i da se uključi u diskusiju.
Tokom trajanja festivala, publika je takodje pozvana da prošeta kroz virtuelnu izložbu beogradskih grafita: https://vrallart.com/vr-exhibitions/eg/take_3_street_art_belgrade/
Muzički program obogatiće prva ženska romska grupa Pretty Loud koja svojom muzikom razbija stereotipe i bori se za ženska prava. Na festivalu učestvuju:
Sunita Fišić (BIH) ,Alba Miočev (CRO), Jana Danilović (SRB), Marija Tica (RS), Kaldea (FRA), OH Barbara (SRB), Tijana Tri (SRB), TKV (SRB)

*** Program ***
Petak 18.6.
12h Početak oslikavanja murala
19h Zvanično otvaranje izložbe i festivala
Subota 19.6.
12h Nastavak oslikavanja murala
18h Pretty Loud gig
Nedelja 20.6.
12h Finalni radovi na oslikavanju murala
15h Razgovor sa umetnicama
Generalni sponzor festivala je Roma Company. Projekat su takodje podržali Francuski institut i Delegacija Evropske unije